Gulvtyper

Her kan du se hvad vi netop kan tilbyde dig af ydelser

For en professionel montering af dit nye linoleumsgulv, så kontakt Frank's Gulvbelægning Nordsjælland. Linoleum er ideelt som gulvbeklædning i køkkenet, på trapper og andre steder, hvor gulvene bliver udsat for meget slitage. Linoleum er et slidstærkt materiale, der kan fås i mange forskellige design. Dermed er der god mulighed for, at du finder en model, der passer til dit hjem.
Vinylgulve er den ideelle løsning til køkkenet, bryggerset, entréen, bad/vådrum og andre steder, hvor gulvet bliver udsat for meget slitage. Vinylgulve er stærke gulve, der kan holde til lidt af hvert. Det er gulve, der er lette at rengøre og vedligeholde. Det er kort sagt det gulv, der skal lægges, hvor sliddet er størst. Vi lægger vinylgulve professionelt og effektivt til favorable priser. Har I allerede indkøbt det gulv, der skal lægges, kommer vi gerne og monterer det korrekt. Skal I først til at finde det helt rigtige vinylgulv, står vi klar med råd og vejledning.
Tæpper har den egenskab, at det skaber hygge, er varmt samt blødt og smukt at se på uanset hvilket tæppe du vælger. Bredt udvalg af væg til væg-tæpper i forskellige materialer og design. Der er derfor altid et produkt, der passer til netop dine behov. Alt inde for tæpper i boliger og til professionelt brug. Kontakt Franks Guldbelægning Nordsjælland for nærmer råd og vejledning eller hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.
Et akustik gulv er bygget op af flere forskellige lag materialer. Gulvet har et mellemlag af kork og er derfor blødt og behageligt at gå på. Korken har en fjedrende effekt, der skåner ryggen ved at mindske belastningen når hælen møder gulvet. Samtidig har kork en isolerende effekt, hvilket giver Akustik gulvet en lun overflade. Hos os er det muligt at få korkgulv i div. fabrikater. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os med hensyn til råd og vejligning omkring hvor det er relevant at lægge korkgulv.
Ved vådrum forstås rum påvirket af vand eller høj relativ luftfugtighed. Vådrum hører til de mest kritiske rum, både på grund af den direkte vandpåvirkning og den fugtbelastning, der ofte forekommer i længere perioder. Desuden kan eventuelle utætheder resultere i alvorlige følgeskader på omgivende konstruktioner. Der skelnes mellem vådrum med vandpåvirkning af både gulv og væg, fx baderum og storkøkkener, og vådrum med kun lejlighedsvis vandpåvirkning af gulvet, fx WC-rum, bryggers og laboratorium.
Hos Frank's Gulvbelægning Nordsjælland finder du eksklusive trægulve af højeste kvalitet. Hvad enten I ønsker stavparket, plankegulve eller lamelbrædder så har vi udvalget, der er med til at give din bolig et unikt præg. Når I vælger trægulv, er det afgørende, at I vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter har nemlig forskellig slidstyrke og stiller forskellige krav til vedligeholdelsen. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, så I får de bedst mulige betingelser for at vælge det helt rigtige gulv.